Odstránenie kliatby, porobenia a kúzla

image

                                                                            Kliatba, porobenie, kúzlo

Uplynulé tisícročia, storočia tak isto ako uplynulé desaťročia do dnešného dňa, náš svet je naplnený strachom z kliatby. Bosorky, čarodejnice, mágovia strážia a používajú tieto vedomosti. Králi, generáli a veľký bojovníci sa ich báli. Niekedy ich prenasledovali a zabíjali, niekedy aj oni využívali tieto služby.

Ako funguje kliatba?

Kliatba je vedome vytvorená myšlienka, ktorá má samostatný život. Voláme ho elemetál, živá myšlienková bytosť. Táto živá myšlienková bytosť svoju úlohu čo je v myšlienke ukotvená informácia, za všetkých okolností sa snaží uskutočniť. Cieľová osoba to môže zaťažiť alebo uľahčiť. Tu si predstav zlodeja a jeho obeť. Keď zlodej dostane úlohu vykradnúť dom, má ľahkú úlohu, keď okno alebo dvere sú otvorené. Naopak keď okno a dvere sú zamknuté a dom je zabezpečený, má ťažkú úlohu. Kliatba má jednu výhodu oproti zlodejovi, ona denne 24 hodín pozoruje a čaká na príležitosť, aby svoju úlohu dokončila, tú na ňu zverenú špinu do teba vložila, navyše nevidíš a necítiš kedy a odkiaľ útočí, cítiš iba jej účinok.

Máme možnosť brániť sa proti kliatbe?

Samozrejme áno. Radím ti aby si svoje vedomie držal v prítomnosti, takto si schopný pozorovať a vymazať svoje temné myšlienky, tým čistiť svoju dušu- auru. Takto temná informácia, kliatba neriskuje dostať sa do vnútra. Každé ráno a večer sa osprchuj a pritom si predstav že so sprchy vyteká zlatá farba, ktorá prekryje celé tvoje telo. Celé tvoje telo žiari zlatou farbou, to musíš vidieť alebo si predstaviť alebo vedieť že je to tak.