Kryštaloterapia

image

                                                                                            Kryštály

Podľa našich vedomostí a skúseností kryštály sú také inteligencie, ktoré od začiatku bytia uchovávajú v sebe všetky informácie s ktorými prišli do styku. Pritom vlastnia jednu pradávnu informáciu a rezonanciu ktorá je harmónia, rovnováha, zdravie a večná mladosť. Kým kryštál sa nachádza na svojom pôvodnom mieste v tele Matky Zem, je schopný neutralizovať každú takú informáciu a rezonanciu ktorá je nevýhodná, škodlivá a ubližujúca pre Zem a žijúcich na Zemi. Keď sa dostane von so svojho pôvodného miesta, ďalej nie je schopný neutralizovať škodlivé informácie, ale podľa v sebe nachádzajúceho programu naďalej pokračuje vo výmene informácií zo všetkým s čím príde do styku. Tak že takými neneutralizovanými, nevýhodnými informáciami začína bombardovať svoje okolie a táto aktivita môže zapríčiniť nevratné, psychické, zdravotné materiálne a mentálne problémy. 

Nechcem v tebe vyvolať strach voči kryštálom, spolieham sa iba na tvoju múdrosť. Nájdené, kúpené alebo darované kryštály bez dôkladného čistenia a programovania, dokážu urobiť veľa problémov. Naopak, dôkladne čistené a programované kryštály však ako zázrak, môžu pôsobiť na jeho používatela. Čistenie a programovanie kryštálov nechaj na kvalifikovaného, spirituálneho odborníka.

Využite kryštaloterapie:

- Chráni naše biopole- auru pred vplyvmi okolia, negatívnymi emóciami, myšlienkami ľudí ale aj eliminovať naše negatívne myšlienky, ktoré by inak zostali v našej aure.

- Posilňuje našu auru.

- Harmonizuje, aktivuje naše energetické centrá (čakry)

- Urýchľuje liečivý proces v tele.

- Uvoľňuje psychické a energetické bloky.

- Dokáže pomôcť pri nespavosti, nervozite, psychickej a fyzickej únave.

- Pomáha pri meditácii.

- Dokáže pomôcť pri smútku, depresii, ak máte nejaké problémy s láskou, nepochopením atď.

- Pomáha pochopiť našu životnú cestu.

- Je možné ich programovať na všetko, čo len chcete v živote dosiahnuť.